ALUMINI

junio 21, 2016

Serralleria Industrial J.J. Encamp Andorra és una empresa de finestres i portes de PVC i Alumini , fundada a Encamp ara fa 3 anys. Amb dedicació al subministrament i muntatge de finestres i portes d’Alumini i PVC. Instal·lació en obres i reformes personalitzades. Pressupostos adequats a les necessitats i interessos dels nostres clients.

Volem aconseguir una operativitat eficient en la instal·lació de finestres d’Alumini i portes de PVC. Disposem d’una àmplia gamma de productes de portes i finestres d’Alumini i de PVC, de tot tipus de portes metàl·liques exteriors i interiors, baranes, escales, persianes, falsos sostres, i altres complements per a la seva empresa, botiga, magatzem o llar.

Un dels elements importants de Serralleria Industrial J.J. Encamp Andorra és l’actualització i la millora contínua dels nostres productes de finestres d’Alumini i portes de PVC, i dels serveis (pressupost, muntatge i instal·lació). Disposem d’un equip humà competent i especialitzat en finestres i portes de PVC i alumini, que sempre t’acompanya, el qual aporta un valor afegit a la nostra empresa Serralleria Industrial J.J. Encamp Andorra.

També disposem d’un taller propi i magatzem a Encamp a la carretera dels Cortals a l’edifici Torres locals 1 i 2 on podràs consultar i realitzar la compra de qualsevol Finestra o porta d’Alumini o de PVC de qualsevol color, així com la comanda d’una finestra d’Alumini a mida.