FORJA ARTÍSTICA

Som una empresa dedicada a l'elaboració artesana de forja. El taller de forja metàl·lica i artesanal Serralleria J.J. Encamp, fa des d'Encamp a Andorra qualsevol tipus d'encàrrec en forja artística artesana per encàrrec a qualsevol part d'Espanya, França o Andorra.

Som una empresa dedicada a l’elaboració artesana de forja. El taller de forja metàl·lica i artesanal Serralleria J.J. Encamp, fa des d’Encamp a Andorra qualsevol tipus d’encàrrec en forja artística artesana per encàrrec a qualsevol part d’Espanya, França o Andorra.
Com a empresa artesana el límit a les nostres creacions ho posa vostè. Fem tot tipus de mobiliari en forja, des de cadires de forja, fins a mobiliari en forja artística,
Balcons de forja
Baranes de forja
Capçals de forja
Miralls de forja
Prestatgeries de forja
Fanals de forja
Llums de forja
Taules de forja
Reixes de forja
Cadires de forja
Butaques de forja
Sofàs de forja
Qualsevol que sigui el seu estil, modern o antic, aquest producte cobrarà vida al nostre taller. Les nostres possibilitats abasten una àmplia varietat d’objectes, tant decoratius com funcionals.

Forja Artesana Reixes Fabricació i instal·lació de reixes de seguretat i decoratives. Fabriquem tot tipus de reixes, construïdes a mesura segons les necessitats del client o obra. Des de reixes de forja amb barrots artístics,ovalats, reixes de ferro d'artesania... fins als models més moderns.

Forja Artesana Reixes Fabricació i instal·lació de reixes de seguretat i decoratives. Fabriquem tot tipus de reixes, construïdes a mesura segons les necessitats del client o obra. Des de reixes de forja amb barrots artístics,ovalats, reixes de ferro d’artesania… fins als models més moderns.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *