PORTES

junio 20, 2016

Disseny, fabricació i instal·lació de portes corredisses amb guia i sense. En ferro o acer inox  Possibilitat d’acabats amb malla plegada, galvanitzat en calent,…  Motorització de portes seguint directives marcatge CE  Distribució i muntatge de portes amb homologació contra el foc (EI60 fins a EI120).  Portes basculants per accés a aparcaments i naus industrials.  Es poden dissenyar en múltiples configuracions: cegues, amb barrots, planxa perforada,…. Motorització de portes seguint directives marcatge CE  Portes RF. Portes tallafoc BATENTS i CORREDERES per a locals industrials i comercials amb certificació RF. Distribució i muntatge de portes amb homologació contra el foc (EI60 fins a EI120).  Portes Batents. Portes batents per accés peatonal i de vehicles, fabricades en ferro, malla plegada, galvanitzat en calent, i equipades, segons els requeriments amb barres antipànic, de seguretat…  Fabricació de portes blindades per habitatge amb dissenys i acabats personalitzats.  Portes Enrollatbles. Portes enrotllables amb lama galvanitzada o lacada de color, alumini anoditzat o lacat i acer inoxidable.  Motorització de portes seguint directives marcatge CE.

Disseny, fabricació i instal·lació de portes corredisses amb guia i sense. En ferro o acer inox  Possibilitat d’acabats amb malla plegada, galvanitzat en calent,…  Motorització de portes seguint directives marcatge CE  Distribució i muntatge de portes amb homologació contra el foc (EI60 fins a EI120).

Portes basculants per accés a aparcaments i naus industrials.  Es poden dissenyar en múltiples configuracions: cegues, amb barrots, planxa perforada,…. Motorització de portes seguint directives marcatge CE

Portes RF. Portes tallafoc BATENTS i CORREDERES per a locals industrials i comercials amb certificació RF. Distribució i muntatge de portes amb homologació contra el foc (EI60 fins a EI120).

Portes Batents. Portes batents per accés peatonal i de vehicles, fabricades en ferro, malla plegada, galvanitzat en calent, i equipades, segons els requeriments amb barres antipànic, de seguretat…

Fabricació de portes blindades per habitatge amb dissenys i acabats personalitzats.

Portes Enrollatbles. Portes enrotllables amb lama galvanitzada o lacada de color, alumini anoditzat o lacat i acer inoxidable.  Motorització de portes seguint directives marcatge CE.